It's Our Place...
Sham,Yanor & lil' Amnah n Akhtar
By: Tengku Sri Suriyanor Tengku Yahaya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Nov-2007 20:58 Email | Share | | Bookmark
Recent faces of Akhtar

 
 
 
View all 6 photos...
Here are few latest shots from Akhtar ! He is now in the early phase of crawling (more like swimming from the way I see it ) and already has one tooth emerged, yay! Anak umi dah besar rupanya. Tak lama lagi bleh la makan nasi sama2 dgn kak long.


Saturday, 3-Nov-2007 19:58 Email | Share | | Bookmark
Aidilfiri 2007

Sekeluarga di pagi raya
Abah dan anak2
Ummi dan anak2
View all 8 photos...


Wednesday, 1-Aug-2007 21:34 Email | Share | | Bookmark
Our newborn

kak long Amnah excited mula2 tgk adik
2 weeks after...
dah besar sket..sebulan
View all 7 photos...
NEWS BREAK!
The latest member of Rubadlisham has arrived!!!
I have delivered Megat Ruhail Akhtar at Norfolk and Norwich University Hospital, on 27/4/2007. Alhamdulillah, the delivery process was smooth, thanks to midwife Eve Brady and other staff. My mum was here to lend us some helping hands. Nasib baik Amnah ok je tinggal dengan Tok Mi bila saya dah start sakit2 and pergi ke hospital. Masuk labour room at 11 pm(26/7/04), and the baby was born at 4.46
am. Now, Akhtar is about 3 mo. Amnah excited sangat bila mula2 bawak Akhtar balik dari hospital. Alhamdulillah,dia takde la jealous sangat dengan adiknya. Selalu jugak nampak macam dia nak main2 dengan adik, walaupun most of the time dia layan toys dia sorang2 jek. Tapi yang paling dia minat time saya nak mandikan adik. Time tula dia berlagak macam dia pulak tukang mandikan, sibuklah nak showerkan adik, sabun adik, bedakkan.....jangan nanti bila dah besar malas pulak tolong Umi ye kak long



Friday, 26-Jan-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Snowy Hethersett

snow baru je nak turun
makin banyak....
dan lagi...
View all 9 photos...


Sunday, 14-Jan-2007 21:32 Email | Share | | Bookmark
Recent faces of Amnah

'A' star student
sayang abah, mmmuuaaahhh...
saya pemandu yg cekap
View all 9 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net